Hvis du føler, at du for tiden har tør hud, eller blot gerne vil vide mere om, hvordan dette vitamin kan påvirke din krop, så læs med her. Det er nemlig vigtigt, at du får nok a vitamin, hvor du både kan få det, gennem de animalske produkter du spiser, samtidig med at du kan få det gennem dine vitaminpiller. Vitaminpillerne kan du købe her: https://apopro.dk/categories/a-vitamin, hvor du også kan læse mere omkring fordelene ved dette.

 

Hvorfor er det vigtigt?

Det er vigtigt, at du får nok a vitamin, da det hjælper på utrolig mange ting. Det kan f.eks. hjælpe på tør hud, hvilket mange mennesker døjer med, og så hjælper det også på dine slimhinder. Derudover så er det også medvirkende til, at du vedligeholder et normalt syn, så du stadigvæk kan se godt. Det virker samtidig også på dit immunsystem, hvor det er med til at sørger for, at dit immunforsvar kan nedkæmpe bakterielle infektioner.

 

Hvis du er gravid, så kan det have betydning for at regulere generne og sørge for en normal udvikling af dit fosters organer. Der er altså mange vigtige grunde til, at det er godt, at du får nok af dette vitamin i kroppen, så du kan fungere optimalt.

 

Hvor får jeg vitaminet fra?

A vitamin er som sagt både at få i vitaminpiller og i din kost. Det findes især i fisk, så derfor er det fornuftigt at få spist det engang i mellem. Derudover så finder du det også i mejeriprodukter f.eks. mælk, så der er altså mange fordele ved at få et glas mælk i ny og næ. Hvis du sjældent spiser animalske produkter, så findes det faktisk også i noget frugt og grønt, hvor bl.a. gulerødder og spinat er godt for dig. Det er derfor nemt at få en masse af dette vitamin, så du kan holde dig sund!