Det er fredag og du har lige fået et kapitalindskud i form af din månedlige løncheck. Det er på høje tid, at du forkæler dig selv efter en hård måned. Hvad selvforkælelse er, det er der mange meninger om, men nedenfor har vi 3 sikre anbefaling til hvad du kan lave på din dag. 

Bad

Giv dig selv en fuld hudrensning

En hudrensning kan bestå af mange forskellige behandlinger. Det helt optimale er dog den, hvor du kommer helt i bund, og får bugt med alt fra hudorme til tør hud. De mange behandlingsmetoder kan du sagtens gøre hjemmefra. Det kræver blot at du har det rette udstyr og de rette materialer.

Du kan blandt andet med fordel starte med en skrub til huden. På den måde åbner du porerne op, og når disse er åbnet op, så kan du bruge andre behandlende cremer, som dernæst trænger helt ind i huden. 

Du kan læse mere om diverse skønhedsprodukter på dette link. 

Få en afslappet massage derhjemme

Hvis du virkelig har brug for at stresse helt af, så er der intet som slår en god gang massage. Hvis du hernæst har som mål ikke at røre som meget en finder, så slår intet en massage hjemme i eget hjem. Det er nemlig ikke kun muligt at gå til massør, men også at arrangere en massør som kommer hjem til din private bolig. 

Her har massøren selvfølgelig selv medbragt briks samt de obligatoriske olier, som skal til for at udføre en god massage. 

ansigtsmaske

Book tid til en hårkur

Den sidste ting du kan gøre for dig, hvis trænger til lidt selvforkælelse, det er at få dig en hårkur. En hårkur er først og fremmest utrolig sundt for dit hår samt hovedbund, men det er også utrolig dejligt og afslappende.

Du har sikkert prøvet at være til frisør, hvor frisøren som det første vasker din hovedbund. Man ville ønske at denne proces bare ville blive ved, men man bliver altid skuffet når frisøren er færdig med at vaske håret. 

En hårkur tager dog længere tid, og her kan du virkelig nyde hele oplevelsen af at blive nusset og kælet om.