Der er ikke noget værre end at ligge hele natten og ikke kunne finde en behagelig position at sove i. Man vender og drejer sig, men uanset hvad man gør, kan man ikke falde i søvn. Ofte ødelægges den næste dag fuldstændigt, fordi man ikke har fået søvn nok, og man bliver kort for hovedet. Gør alle en tjeneste og find en seng, som passer til dig, så du kan få sovet nok.

Bedre seng, bedre søvn

Nogle mennesker sover bedst på en hård og fast seng, mens andre sover bedre på en blød og formelig seng. Uanset hvad du foretrækker, så er det vigtigt at du får anskaffet dig en seng, hvor du sover godt, da dårlig søvn ikke blot påvirker vores poser under øjnene, men også vores koncentrationsevne, præstationsevne og humør. Hvis ikke vi får nok søvn, er det svært for langt de fleste at holde humøret højt og ikke blive overmandet af ukontrollerbare humørsvingninger.

Ny vinkel

Nogle dage har man brug for at se tingene i en ny vinkel. Og andre dage har man brug for at ligge i en ny vinkel. Når man har været meget ude at gå, kan det være, at man gerne vil have fødderne op, så snart man er inde af døren. Men når først man sidder godt efter en hård dag, så vil man ikke rejse sig igen. Med en elevationsseng er det muligt. Få benene op, når du har brug for det. Med en elevationsseng kan du lægge dig til rette i sengen, og få benene op. Når du så er klar til at sove, kan du blot sænke benene igen, så du er tilbage i vandret position.

Elevationssengens fordele

Hvis man har fået en slem forkølelse eller hoster meget, kan det være utrolig svært at få sovet ordentligt i en vandret position. Nogle forsøger at løse problemet ved at stable den ene pude efter den anden, for at få løftet hovedet. Problemet med dette er desværre, at det ofte ender i en meget ødelagt nakke. Med en elevationsseng rettes hele din overkrop, hvilket skåner nakken.

TV i soveværelset

Er du en af de personer, som har et TV i soveværelset og hyppigt benytter det? Så er du sikkert også en person, som døjer en del med øm og spændt nakke, da mange af lægger sig i uhensigtsmæssige positioner. Undgå dette med en elevationsseng, som hæver hele din overkrop, og dermed skåner din nakke.