Har du boet i dit hus i mange år, og sætter du stor pris på at bo der? Man kan sagtens elske at bo i sit hus og samtidig drømme om, at nogle ting bliver ændret. Det kan være, du synes, at hjemmet er blevet for småt til dig og din familie? I stedet for at flytte ud, er det en mulighed, at I skaber yderligere plads ved at lave en tilbygning til hjemmet og giver den lige den funktion, I ønsker, den skal have.

 

Alliér dig med erfaren murer

Hvis du beslutter dig for at lave en tilbygning, er det en god idé at kontakte en murermester, som kan hjælpe med at klare opgaven til perfektion. På peterlucathomsen.dk kan du læse om det, murermesteren tilbyder. De har erfaring med at skabe tilbygninger og ved, hvordan murerarbejdet skal udføres.

 

Du kan gøre klogt i at kontakte murermestervirksomheden for at høre, hvad de kan tilbyde. At tage en uforpligtende samtale kan gøre dig klogere på, om det er noget du ønsker at benytte dig af.

 

Overvejelser inden projektet starter

Inden du kaster dig ud i tilbygningsprojektet, er der et par ting, du bør overveje, herunder:

  • Hvordan skaber du harmoni mellem eksisterende hus og tilbygning? Det er vigtigt, at tilbygningen ikke fremstår malplaceret i forhold til det oprindelige hus.
  • Forsøg at undgå at tilbygningen forstyrrer anvendelsen af rum i det eksisterende hus. Det kan du blandt andet gøre ved at tænke over, hvor tilbygningen placeres, så overgangen mellem hus og tilbygning er logisk.
  • Om du skal hyre en byggerådgiver. Hvis du ikke selv er ekspert på området, er gode råd dyre, og dem får du masser af, hvis du har ansat en rådgiver. Det kan blandt andet hjælpe dig, når du skal have konkretiseret nogle af dine ideer, men det afhænger selvfølgelig også af projektets størrelse, om du finder det nødvendigt.