Der er så meget at se og gøre i Brunei, at det er svært at vide, hvor man skal begynde! Dette muslimske land, der grænser op til Malaysia på øen Borneo, er fuld af naturlig skønhed, fascinerende historie og rig kultur.

Her er nogle af de bedste ting at se og lave i Brunei:

1. Besøg Sultan Omar Ali Saifuddien-moskeen – Denne spektakulære moské er et af de mest genkendelige vartegn i Brunei. Den ligger i hovedstaden Bandar Seri Bagawan og blev bygget i 1958. Moskeen er åben for besøgende fra alle trosretninger og er bestemt et besøg værd.

2. Udforsk Kampong Ayer – Kampong Ayer er en stor vandlandsby, der ligger på Bruneifloden. Her bor omkring 30.000 mennesker, og det er en af de største og ældste vandlandsbyer i verden. Kampong Ayer er et fantastisk sted at lære om traditionelt bruneiansk liv og kultur.

3. Se Royal Regalia Museum – Dette museum er dedikeret til sultanen af Brunei, Hans Majestæt Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah. Det rummer en samling af regalier, herunder hans kroningsvogn og gyldne trone. Museet ligger i Bandar Seri Bagawan.

4. Tag en bådtur på Temburong-floden – Temburong-distriktet i Brunei kan kun nås med båd. Den bedste måde at udforske dette område på er at tage en bådtur op ad Temburong-floden. Undervejs kan du se jungleklædte bakker, traditionelle pælehuse og masser af dyreliv.

5. Besøg Ulu Temburong National Park – Ulu Temburong National Park er et af de bedste steder i Brunei, hvor man kan se primær regnskov. Der er kun adgang til parken med langbåd, og det er besværet værd. Når du er inde, kan du udforske skovens baldakinvandring, som hænger 40 meter over jorden.

Dette er blot nogle af de mange fantastiske ting at se og lave i Brunei. Så hvorfor ikke tilføje dette fascinerende land til din rejseliste? Du vil helt sikkert ikke blive skuffet!