Hvis du har din egen praksis eller arbejder i en praksis, så ved du, at du som lægelig sundhedspersonen har brug for det helt rigtige udstyr, når du skal hjælpe dine patienter. Det er alfa og omega, at udstyret er i top, så du kan levere de behandlinger, som patienterne fortjener og har brug for. Hvis du laver elkirurgi, så ved du, at det hurtigt kan blive omstændigt, og at der er mange ting at holde styr på. Derfor er det essentielt, at udstyret er i top.

Hav udstyret i orden

Når man skal lave elkirurgi, så er det vigtigt at have en desinficeret og steril klinik. Imellem besøg fra hver eneste patient ved du, hvor vigtigt det er, at der bliver gjort rent, sprittet af og tørret af. Det er altid en god ide at have et godt lager af desinfektionsmidler, servietter og andre rengøringsmidler, som du har brug for, når du skal holde klinikkens lokaler sterile og hygiejniske. Foruden, at hygiejnen skal være i top, så skal du naturligvis også sørge for, at det elektroniske udstyr virker – og især at det virker stabilt.

Sørg for at udstyret fungerer

Og netop dét, at dit udstyr skal virke, har du brug for en garanti for. Men overalt i verden kan der ske fejl, og derfor er det en rigtig god ide, at have dig et lille lager af reservedele på din klinik. Så slipper du nemlig for at stå i en situation, hvor du ikke kan fortsætte en undersøgelse, fordi du mangler en reservedel eller en ledning til din elkirurgi. Hvad enten det er kabler med neutrale elektroder, en bipolar saks eller pincet, så kan du finde det meste online. Her kan du i ro og mag udvælge præcis de reservedele, som passer til dit udstyr. Så er du på forkant og giver dig selv de bedste betingelser for, at dit udstyr altid virker.