Det er vigtigt, at man har en forsikring, lige meget hvad man laver, eller hvordan man bor, hvis man gerne vil have en hverdag med ro i maven, hvor man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der pludselig kan komme en stor udgift, der får hele økonomien til at styrte sammen. Det er nemlig sådan noget, der kan ske, hvis man ikke sørger for at tegne en forsikring tilstrækkeligt. Hvis du bor på en landejendom, så kan der være nogle ekstra ting i forhold til forsikring, som man skal være opmærksom på. Det kan du blive klogere på, hvis du læser med i denne artikel.

mark, natur, korn, gyldent

En forsikring som pakkeløsning

Det er klart, at du skal have forsikret de samme ting, som hvis du bor i hus, men så er der også bare nogle flere ting, du skal være opmærksom på. Det er nemlig ikke nok, at man bare har en husforsikring. Det er også vigtigt, at man har en ansvarsforsikring. Du kan få en skræddersyet behandling som pakkeløsning, der både dækker over bygnings- ansvar- og løsøreforsikringer. Så bliver det ikke meget nemmere. Du kan få tegnet en landboforsikring hos Gartnernes Forsikring.

Forskellige behov til forskellige landbrug

Det kan være nødvendigt at få skræddersyet en forsikring, fordi der kan være stor forskel på, hvilken type landbrug man dyrker. Der er f.eks. også forskel på, hvorvidt du har et fritidslandbrug eller et erhvervslandbrug. Der kan også være særlige behov, som man skal tage hensyn til. Hvis du f.eks. har landbrugsmaskiner eller dyr på gården, så er det også noget, som en ansvarsforsikring skal dække over.

Har du gårdsalg?

Hvis du har et fritidslandbrug, hvor du også har gårdsalg, så er det vigtigt, at dette også er noget, som du oplyser til din forsikring, så du kan blive tilstrækkeligt dækket ind. Her kan man få det, som man kalder for en bedriftsansvarsdækning. Du kan høre dig nærmere om, hvorvidt det er en god idé for dig, hvis du er i tvivl i forhold til din situation.

hus, bygning, design, bondegår, bondemand

Dækker det løsøre?

Når du vælger en landboforsikring, så er det typisk, at man også får en løsøreforsikring. Denne dækker f.eks. over ting som landbrugsmaskiner og haveredskaber. Det er også gennem denne forsikring, at du kan dække over dine dyr. Derudover dække denne forsikring også over avl og produkter, samt materialer, foder, såsæd og andet. Hvis der er noget, du er i tvivl om, hvorvidt der hører med, så er det noget, som du kan tale med din forsikring om.

Få ro i maven

Det er klart, at det giver mere ro i hverdagen at have en forsikring, der dækker, hvis uheldet er ude. Selvom der ikke sker noget, så kan du betale lidt for en stor tryghed.