Savner du gode ideer til, hvad dig og din familie kan bruge weekenderne på? Måske plejer I at hygge lidt rundt derhjemme og se en god film sammen. Det kan også være dejligt – men af og til er det rart med afveksling. Hvis du er på jagt efter inspiration til, hvad I kan finde på af sjove aktiviteter, har denne artikel et par svar til dig.

 

Tag på fisketur

Måske har I fisket sammen før – måske er det helt nyt? Lige meget hvad er det en hyggelig ting at lave sammen, og man kan sagtens få en hel eftermiddag til at gå ved en stor fiskesø. Ved Hove Fiskepark finder du en flot sø med lækre fisk, som I kan forsøge at fange.

 

Fiskeparken er et Put & Take område, hvor det både er muligt at fange ørred, stør og karpe. Hvis I er på udkig efter en hel weekendaktivitet, er det også muligt at campere ved fiskeområdet.

Smut en tur i forlystelsespark

En anden mulighed er at tage hele familien under armen og finde den fedeste forlystelsespark. Det er altid en sjov oplevelse at prøve rutsjebaner og andre, skøre karruseller. At bruge en hel dag på at hygge sig og grine er et godt bud på en familieweekend.

 

Udover at gå i kast med karruseller og rutsjebaner, kan I også finde et spisested i parken, hvor I tager en pause fra hvinende lyde og kilden i maven.

 

Gå på museum

Hvis I hellere vil holde jer indendørs i de kolde vintermåneder, er en anden mulighed at finde et spændende museum, I har lyst til at besøge. De fleste museer tilbyder også børnevenlige oplevelser, hvorfor I ikke behøves at være nervøse for at gøre det som familie. Der findes et stort udvalg af museer rundt omkring i landet, hvorfor I bare skal finde det, I helst vil besøge.