Det nærmer sig med de varmere måneder, og hvad kunne være bedre til ferietiderne, end at finde projekter at gennemføre? Her får du et par eksempler på projekter, som du enten kan lade dig inspirere af, eller lade være afsæt til helt andre projekter, som netop du har ønske om!

Gulvafslibning

Hvis gulvene i stuen er begyndt at være lidt slidte, eller de måske i virkeligheden har været lettere irriterende siden du flyttede ind, så er det på tide at gøre noget ved det. Med gulvservice kan der gøres underværker for de slidte og trælse gulve. En mulighed kunne være at få foretaget gulvafslibning der holder, med efterfølgende lakering eller oliering af alle gulve og dørtrin. Efterfølgende vil daglige splinter være fortiden blot!

Murede brusekabiner

Badeværelset er et af de steder, som ofte forsømmes når man bor i egen bolig. Det bliver for nogen mere et funktionsrum og mindre vigtigt er det da, hvordan rummet tager sig ud. Gør op med det mindset, og skift de kedelige bruseforhæng og niche ud med murede brusekabiner. Her kan du naturligvis tilpasse de sten du ønsker brugt, men det kan gøre en verden til forskel, at få gjort noget ved især bruseren på badeværelset. Her kan du få hjælp af din lokale murermester, der med garanti både kan hjælpe og vejlede dig igennem hele processen fra start til slut!

Orangeri til haven

Slutteligt er projektet om at opsætte et orangeri i haven. Det er måske et lidt mere nichepræget projekt, men forestil dig de mange hyggelige stunder, der kunne bruges et sådant sted. Som fritstående oase i haven, med en muret sokkel og opvarmet indre kan der indeni overvintre sarte og eksotiske planter. Ligeledes er der også mulighed for at indrette orangeriet så det også er velkommende overfor både dig selv og gæster, i stunder hvor det udendørs ikke lokker med varmt vejr!