Er du klar til at give den gas på dansegulvet nytårsaften? Så skal du være sikker på, at du har garderoben fuld af festtøj, barskabet proppet med lækre drinks og skoreolen godt forsynet med flotte dansesko. Nytår er en oplagt mulighed til at give den gas med tøj, hår, makeup og virkelig få dig en god og festlig aften, med dem som du holder af at bruge din tid med. Du kan læse med her, hvis du skal have inspiration til, hvordan du skal klæde dig på til nytåret.

Det festlige nytår

Hvis du har planer om en festlig aften og nat til nytår, så skal du have styr på et sprængfarligt outfit. Nytårsaften er den aften hele året, hvor du virkelig kan tillade dig selv at give den gas på alle fronter. Start med at finde en smuk kjole, måske skal den have glimmer, pailletter og masser af forskellige flotte farver. Så er du sikker på, at alle kommer til at vende sig af misundelse, når du træder ind ad døren. Når du har styr på den flotte kjole, så skal du have fundet dig et par smarte nylonstrømper, som kan give dit outfit detaljer og gøre det mere spændende at se på. Næste trin skal gøre dig klar til mange dansetrin, det er nemlig dine sko. Selvom det er nemmere at danse i et par sneakers, så er det nu engang flottest med nogle høje stiletter eller et par flotte loafers. Find dine flotteste stiletter frem eller køb dig et par nye, så du er sikker på, at du ser godt ud når du ankommer. Så kan du altid snyde senere på aften, og stille dem til side, hvis du ikke helt kan holde balancen, fordi promillen er i den sjove ende.

Detaljerne er kirsebærret på toppen af kagen

Når du har styr på kjole, strømpebukser og sko, så skal du i gang med de fede små detaljer. Måske har du et smykkeskrin proppet med glitrende og smukke smykker, og så skal den bare have gas. Du kan ikke få for mange smykker på, og det samme gælder krigsmalingen. Giv den gas med flot makeup, lange øjenvipper og en masse neglelak. Nu har du måske dannet dig et billede i dit hoved af, hvordan du gerne vil se ud til nytårsaften. Og så er der kun en ting at gøre, nemlig at få købt det flotte festtøj, som du drømmer om.