Når man har en voksende virksomhed, så kan det være svært at finde plads, til alle ens ting. Det kan være lageret er blevet for småt eller produktionen er blevet udvidet. Uanset hvad, så kan det være frustrerende, hvis det roder og der er ting overalt. Hvis du står i denne situation, så frygt ej, for der findes nemlig løsninger på dette problem. En løsning kunne være mezzanin. Du kan eventuelt se mere om mezzanin her eller læse mere herunder om, hvordan du bedst kan udnytte pladsen, i din virksomhed.

 

Få en ekstra etage

En måde at udnytte pladsen i sin virksomhed, kan være ved at få lavet en mezzanin, som er en indskudt etage. På den indskudte etage kan du så have de ting, som der ellers ikke er plads til. Dette gør også, at du har mere plads på gulvet, nedenunder. At få lavet en mezzanin kan være en smart investering, alternativet kan måske være en del dyrere, hvis man skal flytte i nye lokaler. Den indskudte etage kan oftest sættes op uden, at det forstyrrer arbejdet, så det behøves du ikke at bekymre dig om. Den sættes som regel op på fritstående søjler, som bliver placeret, så de ikke står i vejen, for resten af tingene på gulvet.

Høje reoler med masser af plads

En anden måde du kan udnytte pladsen i din virksomhed på, hvis du ikke tænker, at en mezzanin fungerer, er at få nogle høje reoler, med en masse hylder. Derved kan du udnytte pladsen opad, i stedet for at bruge alt pladsen på gulvet. Dette kræver naturligvis, at der er forholdsvis højt til loftet. Denne løsning giver også mulighed for at kunne organisere de forskellige ting, så du også har et godt overblik over, hvor du har dine ting.