Overvejer du, hvilken hunderace der ville være perfekt til dig? Svaret er den engelske bulldog. Denne charmerende og rynkede lille hund er slet ikke til at stå for, og den vil med garanti blive et hit hjemme hos familien.

De mange år har den engelske bulldog blevet en storfavorit mange steder i verden, og her i Danmark har den på det seneste også smeltet mange hjerter. Det betyder, at der er masser af søde små engelske bulldog hvalpe, som venter på at flytte hjem til dig. Tag et kig på https://engelsk-bulldog.dk/, hvor du kan lære mere om racen og finde hundeavlere med hvalpe til salg.

Den perfekte lejlighedshund

En engelsk bulldog er en ægte hygge-hund. Den elsker at dase i solen, sove til middag og putte på sofaen. En engelsk bulldog er faktisk den perfekte hund at have, hvis du bor i lejlighed. Hunden behøver ikke en stor have, og kræver blot en kort gåtur et par gange om dagen.

Grundet den fladtrykte snude, så døjer hunderacen ofte med vejrtrækningsproblemer. Dette betyder, at den ikke kan holde til voldsom meget motion, og gerne skal have nogle gode pauser, hvis I er ude og gå lange ture.

En kluntet og kærlig charmør

Når det kommer til hunderacer og intelligensniveau, så ligger den engelske bulldog ikke højt på listen. Pænt sagt så er racen ikke den skarpeste kniv i skuffen. Derfor kræver det godt med tålmodighed at lære den engelske bulldog nye tricks.

Men hunderacen er utrolig kærlig, nærværende og omsorgsfuld. Den udviser kæmpe loyalitet over for dens ejer, og vil med garanti blive din tro følgesvend gennem tykt og tyndt.

Husk på opdragelsen

En engelsk bulldog har et venligt sind og er ikke umiddelbart agressiv af natur. Dog er det nødvendigt at du er vedholdende og konsekvent med opdragelsen fra hunden er helt ung. Der skal skabes gode rutiner fra hunden er hvalp, og disse rutiner skal vedligeholdes. Husk at sæt tydelig grænser for hunden, så den forstår, hvem det er der bestemmer der hjemme.

Den engelske bulldog kan være en smule tykpandet, så du skal være tålmodig med opdragelsen. Det kan godt være de samme ting skal gentages mange gange, før at det siver ind. Den engelske bulldog er en madglad race, så de bliver ekstra motiveret, hvis du lokker med lidt godbidder. Din hund vil med sikkerhed se frem til træning og opdragelse, så længe snacks hører med.