rangleklods_banner_2

Vi har mødt Rangleklods, der godt kan se sig selv være mere som Leonardo DiCaprio

Traditionen tro har Apropos Magazine været på NorthSide. Her snakkede vi med Rangleklods i et lille telt. Det endte med at handle om en fucking banjo, en triple-fødselsdag og at være i praktik som statsminister.

Hver for sig hedder de Esben Nørskov Andersen og Pernille Smith-Sivertsen, men tilsammen har de ud af alle bandnavne i verden valgt at kalde sig for Rangleklods. Det var i form af Rangleklods, de indtog NorthSide 2015. Inden deres koncert var de så søde at sige ja til, at vores udsendte Simon Ørberg måtte give dem en mikrofon i hånden og sætte et kamera op foran dem for filme dem svare på vores mere eller mindre ligegyldige spørgsmål.

Det kom således til at handle om at blive fanget i et skybrud, om ikke at ville lave soundtracket til et  dansk samtalekøkkendrama – og om, hvor mange af vores Apropos Magazine-regler, de er enige i.


Mere fra TV

562571_456710334405653_672036160_n

Videoklip: Vinnie Who

Kraftigt inspireret af Jake Davis’ Test Shots præsenterer vi i samarbejde med Sony Xperia Z en række videoportrætter af unikker kulturpersonligheder. I…
LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE