Interview med underlæg afsnit 3: Nikolaj Vonsild

Igen i år tog Apropos til Aarhus for at besøge NorthSide i håbet om at få lov at snakke med nogle af artisterne, der lagde vejen forbi. Her mødte vi blandt andre When Saints Go Machines forsanger, Nikolaj Vonsild, der helt eksklusivt i Apropos afslører, hvad han skjuler bag sit lange hår. Ja, der teases, så se lige med i denne tredje og sidste udgave af Interview Med Underlæg.

Selvom When Saints Go Machine er enhver Soundvenue-læsers yndling, er vi ikke for fine til at tage en snak med dem. Vi er nemlig også ret store fans af det københavnske band og de tre albums, det foreløbigt er blevet til. Tre albums, der alle har været bragende anmeldersucceser og alle har haft Nikolaj Vonsild bag mikrofonen. Men hvem er denne mystiske mand med den særprægede røst?

I tiltrængt læ for den århusianske regn, gravede vi lidt i personen Nikolaj Vonsild. Er han for eksempel arrogant, kan han lide koklokke og hvilken Friends-karakter er egentlig hans yndlings? Apropos’ Sebastian fandt svarene. Vi håber, I kan lide vores lidt alternative version af et festivalinterview.

Første afsnit med Peter Sommer kan iøvrigt ses her, og afsnit 2 med Kristian Leth her.

Mere fra TV

562571_456710334405653_672036160_n

Videoklip: Vinnie Who

Kraftigt inspireret af Jake Davis’ Test Shots præsenterer vi i samarbejde med Sony Xperia Z en række videoportrætter af unikker kulturpersonligheder. I…
LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE