aarets_stilikon_frankocean
ocean3
ocean1
ocean7
ocean2
ocean
ocean5

Årets stilikon: Frank Ocean

Frank Ocean bragte mere med sig i 2012 end et moderne hovedværk i r&b-genren og en ny-normal for den bølge af musikere han tilhører. Hans garderobe formodede også at skabe en niché for guldure-havende, tørklæde om hovedet-bærende stilikoner. Han var kongen.

PROFESSION:
Sanger og sangskriver.

KENDT FRA:
Diverse musikmedier, der har hyldet hans debutalbum Channel Orange som årets bedste. Det har desuden været svært at undgå Ocean (yup, hans rigtige navn) i radioen og i diverse medier (vores inkluderet).

HVORFOR:
Frank Ocean er allerede blevet hyldet som en forgangsmand for sin generation, og det gælder også i hans måde at klæde sig på. Frank Ocean balancerer knivskarpt mellem to yderligheder: det übermoderne og det ghetto. Og at han gør det iført bandana, Givenchy T-shirt og Vans gør kun det hele smukkere.

OG FORDI…
Han på trods af sine følsomme, udleverende tekster og vaselinebløde vokal ikke ligner en type, du har lyst til at møde i en mørk baggård. Lidt ligesom Joe Pesci i Casino; Han er en flink fyr, men du skal ikke fucke med ham.

TIL SIDST…
Skal du blive okay med, at en herreglad rapper stadig – uden at blinke med øjenene – kan forføre din kæreste, hænge ud med Pharrell og sporte George Michael-skæg i 2012 – alt sammen rasende overbevisende. Det kræver sin mand. Frank Ocean er årets stilikon.

Mere fra Årets Helte 2012

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE