aarets_par_kimye

Årets par: Kanye West & Kim Kardashian

“That’s my bitch!” Og ja – det er hans ’dame’. Med diverse hints, hentydninger på Instagram, ens bling på armene og et interview på Oprah – med sætningen “yes, he is my boyfriend”, må årets mest (for meget) par være Kanye West og Kim Kardashian alias … Kimye?

Kvinden med den veldrejede krop og Jay-Zs uofficielle lillebror kunne endelig i 2012 proklamere deres kærlighed for hinanden. Der har længe været spekulationer omkring deres forhold; hans gentagne optrædener på miss Kardarshians reality-show – Keeping up with the Kardarshians – og hendes konstante benægtelse af deres venskab, skulle endelig resultere i ens læderbukser og en lille fin kat, ved navn Mercy (og ja – dette er også navnet på Kanyes single).

De har igennem 2012 været blitzed-out! Fra den røde løber i Cannes til butiksåbninger i London og en tur til Kuwait, har kendisparret minglet med kameler, topeliten af filminstruktører og Beyonce og Jay-Z, og har for alt i verden ikke lagt skjul på deres voldsomme kærlighed og betagelse af hinanden.

For omtrent et år siden gik miss Kardarshian fra sin NBA-ægtemand, Kris Humphries, efter 72 dages ægteskab. Meldingen var, at man skulle følge sit hjerte, og den veldrejede babes hjerte prejede altså ikke i retning af en tilværelse i Minnesota med firhjulstrækker og basketbolde i bagagerummet – næh; Kanyes livsstil med guldur og mangel på smil overfor papparazierne har vist sig at være, hvor Kims hjerte ligger.

Ikke nok med, at hendes klædeskab er blevet smidt ud, og Kanyes antræk fra Gioseppe Zanotti er blevet indlogeret i den massive villa i Beverly Hills, er frøken Kim klar til at slå sig ned som ægte hiphop-kæreste. Hun har fundet kærligheden!

Men hvorfor denne overdrevne betagelse af dette glamourøse par?
Skyldes det Kims mange forliste forhold? Kanyes lange forelskelse i realitybaben? Manglen på god tøjstil? Eller er det essensen af en hjemmevideo – gone public – som har drejet sig til ét af de mest succesfulde produkter af reality-tv, og en mand hvis tekster har været hudløst ærlige og et par interviews der skulle have været glemt – som har gjort, at parret har sat kendisvolumen på max igennem 2012 – og tiltrukket sig abnorme former for opmærksomhed? Eller er det ren og skær iscenesættelse? Begge parter har i hvert fald scoret jackpot, når det kommer til omtale. Hun kan køre på hans aggresive tekster – han kan udtale sig om hendes voluminøse former.

Dog ligger der forhindringer forude, hvis Kimye (!) har tænkt sig at legitimere deres forhold i form af Vera Wang brudekjole og kirkeklokker – for Kim er stadig gift. Kris Humphries er en sur og gnaven mand – hr West har snuppet hans dame, svinet ham til i en rapsang, og hr Humphries vil ikke lade forholdet til Kim gå forbi hans næse.

Ikke desto mindre er – vi hader allerede udtrykket – “Kimye” årets par.

Mere fra Årets Helte 2012

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE