Warning: imagejpeg(/home/aproposm/public_html/wp-content/uploads/2013/01/Serge-02-616x408.jpg): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/aproposm/public_html/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 423
sergefrontbanner2
Serge 01
Serge 03
Serge 04
Serge 05
Serge 07
Serge 08
Serge 09
Serge 10
tumblr_mbwjrsoXs21r79pe0o1_500

Sanger, ikon og kvindebedårer Serge Gainsbourg

Manden, myten, ikonet. Serge Gainsbourg lavede musik, der inspirerede generationer, forførte nogle af verdens mest eftertragtede kvinder og så skarp ud, mens han gjorde det. Hvad mere kan man forvente af et stilikon?

PROFESSION:
Sanger, komponist, poet, skuespiller, forfører, levemand og listen fortsætter.

KENDT FRA:
Elskovshittet Je t’aime moi non plus og det klip på YouTube, hvor han i lettere intoksikeret tilstand forsøger at forføre en ung Whitney Houston.

HVORFOR:
Serge Gainsbourg er ikke et stilikon. Serge Gainsbourg er en stilkonge. Han var forgudet af det franske kulturliv, elsket af kvinder som Jane Birkin og Brigitte Bardot og i dag – 16 år efter sin død – en legende, der stadig inspirerer musikere, kunstnere og stilnørder verden over.

OG FORDI…
Den der kliché om snerpede, kunstneriske franskmænd, der lever af vin, sex og cigaretter … den definerede Serge Gainsbourg. Også den med de opknappede skjorter.

TIL SIDST…
Siger dette Serge Gainsbourg-citat meget om, hvorfor han er en tidløs skikkelse dagen i dag: “Ugliness is in a way superior to beauty, because it lasts.

Mere fra Stilikon

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE