virgil_ableau_stilikon
9bf04bde7784f0eecef9adee85c4d689
14
Street Style at COACHELLA Day Two [EXCLUSIVE CONTENT] - Weekend One
exploring-the-mind-of-virgil-abloh-1
kanye-matthew-williams-virgil-abloh-been-trill-party
kanye-west-virgil-abloh-jerry-lorenzo-travis-scott-in-Paris-by-emanuele-DAngelo-2
qtfccfkwu34d8muqp95u
ScotchAfterparty_001ed-Tremaine-Emory-Virgil-Abloh-copie
street-style-virgil-abloh-off-white-nike-palace-01-1920x1280
tumblr_inline_n34g6hQgw71qzrwfe
tumblr_mb6rvgmD0a1qdox4bo1_1280
tumblr_mpghhmlmhj1r0x0zwo1_1280
tumblr_mr2hx0e5y81sa1td6o1_5002
tumblr_n0qkct1nwI1tn7y1vo1_400
untitled-article-1409589618
VA
virgil-abloh-talks-kanye-womens-wear-and-more-0
virgil-abloh-talks-off-white-with-cr-fashion-book-2
virgil-abloh-talks-transitioning-from-pyrex-to-off-white-1-1200x800
THE DESERT COMPOUND x INTERVIEW MAGAZINE Presented by PAX
virgilabloh

Designer, streetwear-guru og Kanyes højre hånd, Virgil Abloh

Der hvor Kanye West er, er Virgil Abloh typisk også. Virgil Abloh er Kanyes højre hånd og moderådgiver – og så er han en af den moderne streetwears mest indflydelsesrige designere.

PROFESSION:
Designer, butiksejer, modekonsulent og creative director. Og selvfølgelig dj, fordi det vist nok er obligatorisk at være dj, hvis man laver noget som helst inden for mode i dag.

KENDT FRA:
Virgil Abloh er mest af alt kendt for at hjælpe Kanye West med at tage tøj på. Hvilket er et langt vigtigere job, end det lyder. Det svarer lidt til at være Barack Obamas personlige rådgiver. Hvis altså verden handlede mindre om politik og mere om pelsjakker og meget dyre sneakers.

HVORFOR:
Virgil Abloh er en meget vigtig figur inden for det, nogle kalder high-end streetwear . Han er først og fremmest en af ophavsmændene til de vanvittige tøjmærker Pyrex og Been Trill, der – på trods af at være ret grimme – har haft enorm stor betydning for de sidste års streetwear-tendenser. Hans personlige klædeselskab er imidlertid langt mere minimalistisk og oftest i stilrene sort-hvide nuancer. Heldigvis. Virgil Abloh er desuden ejer og stifter af endnu et mærke, Off-White, samt af en af USA’s mest hypede modebutikker, RSVP Gallery i Chicago.

Selvom Virgil Abloh omgås nogle af verdens allerstørste stjerner, er han befriende anonym. Det ville ellers være så nemt for ham at få sin egen reality-serie

OG FORDI…
High-end streetwear er i sagens natur en modsætningsfyldt størrelse. Og det er Virgil Abloh i den grad klar over. Han overplastrer sit tøj med store prints og sælger det stadig til en formue i italienske luksusforretninger. Og han kan tage en stor del af æren for, at hættetrøjer og basketballshorts ikke er et sjældent syn til modeugen i Paris. Han har engang udtalt om sit tøj: “Any [piece of clothes] I put out, you’ll be able to look at it and see that it’s part hood, part Upper East Side.”

TIL SIDST…
Kan du huske, hvor let det var for Emil Torup at blive tv-vært, fordi han havde været Casper Christensens assistent? Tænk så på, hvor let det må være, hvis man er assistent for Kanye West. Virgil Abloh har med andre ord haft alle muligheder for at blive en amerikansk Emil Torup. Men det er han ikke. For selvom Virgil Abloh omgås nogle af verdens allerstørste stjerner, er han befriende anonym. Det ville ellers være så nemt for ham at få sin egen reality-serie.

Mere fra Stilikon

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE