zoolander-2-trailer

Zoolander 2 er filmen, du har ventet på, hvis du ikke synes, den første Zoolander var dum nok

Dine yndlingsmodeller er tilbage. Eller: Zoolander og Hansel er i hvert fald deres egne yndlingsmodeller. Det er de også i denne to’er, der desuden giver dig kønsløse modeller, botox og Justin Bieber.

Som du ved, lever vi i en tid, hvor gode idéer malkes. Derfor kan du til næste år indløse billet til Zoolander 2. Det er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting. Traileren byder i hvert fald på flere højdepunkter. Blandt andet kan du opleve Benedict Cumberbatch som en ekstremt androgyn topmodel uden øjenbryn og Penélope Cruz i en rød læderdragt. Det er faktisk to ret gode ting.

Ben Stiller og Owen Wilson gentager deres selvsmagende modelroller, mens Ben Stiller desuden igen instruer – og heldigvis er Will Ferrell også tilbage som den meget onde og meget velklædte modeguru Mugatu. Og ja, der er faktisk mere endnu. For noget af det mest lovende i traileren er Kristen Wiig som excentrisk botox-diva, der taler underligt.

Men hvad handler Zoolander 2 om? Er det ikke lige meget? Men ok, plottet er naturligvis dumt. Verdens smukkeste mennesker bliver myrdet på systematisk vis, men inden de dør, laver de Zoolanders signatur-look Blue Steel. Interpol beder derfor de aldrende topmodeller om hjælp til at opklare mordene. Det virker jo logisk nok.

Justin Bieber spiller i øvrigt sig selv i filmen. Altså som en af verdens smukkeste mennesker, der bliver myrdet. Ja, jeg er faktisk overbevidst om, at det er en god ting, at Zoolander malkes her 14 år efter den først film. Ja, 14 år. Det kan i hvert fald umuligt blive værre end Dumb and Dumber To.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE