gallant-zhu

Zhu har inviteret Gallant med på sin nye single – Gallant takkede heldigvis ja

Den hemmelighedsfulde producer og sanger bliver ved at med at tease med nye numre og særlige gæster fra sit mindst lige så hemmelighedsfulde projekt Genesis Series. Og det er helt fint med os.

Da vi skrev om Gallant og singlen Open Up, blev han på grund af sin falset spået en fremtid i stil med Sam Smith. Sådan er det ikke gået. Endnu. Til gengæld har pladeselskabsmakker, sanger, producer og all-around kompetent hemmelighedskræmmer Zhu inviteret ham med på sit seneste nummer, Testarossa Music. Gallant takkede heldigvis ja, for de to er et såkaldt himmelsk match.

Du kender Zhu og holder derfor sikkert også af hittet Faded samt ep’en The Nightday. Det betyder, at du også vil bruge noget af din tid på dette samarbejde med Gallant. Lige på forhånd: Lad dig ikke narre af nummerets guitarsolo-intro eller af, at Gallant er knapt så falsetivrig, for de belønner naturligvis din tålmodighed.

For når sangen runder et minut og seks gode sekunder afløses den boblende basgang, Zhus signatur-iskolde synth og Gallants fattethed af et udbrud med kor samt en falset, der går rent ind i r&b-hjerter – og alle andre.

Testarossa Music er en del af Zhus projekt Genesis Series, der kan være både en ep, et album eller noget helt tredje. Zhu holder nemlig kortene tæt omkring sit foretagende, men leverer dunkle video-snippets til dem, der melder sig til på generationwhy.com. Det, vi dog ved er, at der hidtil er udgivet tre numre udover Testarossa Music. Den traditionelt festlige Automatic med AlunaGeorge, den eksperimenterende As Crazy As It Is med A-Trak og reggaemand Keznamdi samt et nummer med de hurtigt rap-syngende Bone Thugs-n-Harmony.

Jeg er også ret sikker på, at Zhu har udset sig andre gæster til Genesis Series – blandt andre Vancouver Sleep Clinic. Så mens Zhu trækker i trådene fra skyggerne, kan du jo passende begynde at spille Testarossa Music på repeat.

Kategori:
Musik
TAGS:
, ,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE