Longoria1
eva5
Longoria3
Longoria2
Longoria4

Vi kan med alverdens respekt sige … WOW

Nej, vi forstår det heller ikke. Eva Longoria er 37(!). Men så igen – hvis der nogensinde har været en grund til at se Desperate Housewives (udover Teri Hatcher) har det været Eva Longoria i rollen som hende, der er gift med ham den irriterende stærke mexicaner.

Billederne her er fra hendes shoot med mexicanske GQ (ja, det findes åbenbart). Desværre er interviewet på mexicansk, så vi kan desværre ikke fortælle jer, kære læsere, hvad hun havde at fortælle, så I må bare nøjes med billederne her. Ja, livet gør ondt nogle gange.

Jeg er faktisk glad for, at vi startede skrivelsen her med ordene “vi kan med alverdens respekt sige”. For det sidste vi har lyst til at være, er M!-agtige og nederen i vores omtale af flotte kvinder i deres bedste alder.

Vi har mere lyst til at sige noget eftermiddags-drama-tv-serie-romantisk i stil med: Eva, lad mig være din Tony Parker. Men uden sidespringende. Vi kan tage på McDonalds og kun bestille kaffe. Eller det der tex mex-sted, du kan lide, hvor de spiller høj panfløjtemusik. Så kan vi dele en tallerken fajitas og drikke margaritas til. Til dessert kan du spise churros. Girl, du er min dessert.

Det er ikke for meget, vel?

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE