veronica_maggio

Veronica Maggios nye single er et musikalsk kunststykke i veleksekveret popmusik

  • Ord: Oliver Enné | Foto: Dan Monick
  • Skrevet: 24. november 2013

Det er værd at mindes, hvordan Veronica Maggio lød, da hun udgav sin første single Dumpa Mig tilbage i 2006. Dengang var hun 25 år og var udråbt til at blive en af Sveriges kommende popstjerner. I dag, syv år senere, er hun en af Sveriges største popstjerner, og for nylig udgav hun sit fjerde studiealbum Handen I Fickan Fast Jag Bryr Mig, der kan lyde som en pervers titel, hvis man er en pervers person, der er dårlig til svensk. I virkeligheden kan titlen lidt stift oversættes til noget i stil med ‘hånden i lommen, selvom jeg bryder mig om det’.

Førstesinglen fra den plade var Sergels Torg, der ligesom resten af pladen var produceret og skrevet i samarbejde med sangeren Salem Al Fakir, hvis musikalske bagkatalog i øvrigt er en googlesøgning værd. De to er nu klar med opfølgeren fra albummet i form af singlen Trädgården En Fredag, der refererer til en populær natklub i Stockholm kaldet Trädgården, som er smart og har en striks politik om, hvem der får lov at komme ind.

Hvis du vil nærstudere teksten, mens du hører sangen, kan de gøres via linket her. Og hvis du derimod bare har lyst til at opleve et musikalsk kunststykke i veleksekveret popmusik fra den anden side af Sundet, så tryk for Guds skyld play forneden. Du bliver ikke skuffet.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE