serena trailer jennifer bradley

Traileren for Susanne Biers Serena er noget rod – men David Dencik gør, at du vil se filmen alligevel

Så har Susanne Bier igen været i Hollywood. Her har hun overtalt Jennifer Lawrence og Bradley Cooper til at spille hovedrollerne i Serena. Og til at ride på heste. Det er den slags danskerne godt lide, for så er vores lille land ligesom med i gamet. Det med hestene er kun et plus. Det er da også ret vildt at få to af tidens største Hollywoodnavne i hus. Dansker eller ej. Ja, så har Bier altså fået noget ud af sin Oscar.

For du har selvfølgelig set Silver Linings Playbook. Og du var naturligvis betaget af kemien mellem Jennifer Lawrence og Bradley Cooper. Den ene iklædt sports-bh, den anden en sort plasticpose. Det var da også meget sjovt, at de to igen krydsede spor i American Hustle. Men helt ærligt, er jeg den eneste, der synes, at deres kollegiale tangodans begynder at kede?

Nå, men nu har Serena fået en trailer. Den kan du se herunder – hvis du altså orker det. For som du ved, så får en god trailer dig til ville se filmen. Sådan er det ikke med traileren for Serena. Faktisk slet ikke. Den er ganske enkelt noget rod. Så lad mig for overblikkets skyld bryde den ned i listeform:

– Et åbent ildsted
– En tæmmet ørn
– Et mordmysterie
– Svulstige strygere
– En blodtransfusion
– Træ i store mængder
– En uambitiøs rigmand
– En såkaldt stærk kvinde
– Flere svulstige strygere
– Altopslugende kærlighed
– Bedrag og hemmeligheder
– Karbadning i dunkel belysning

Lyspunktet er imidlertid hverken Hollywoodstjerner eller klichétunge replikker, men derimod David Dencik som charmekludsbærende skeptiker. Det er såmænd også nok til, at jeg (formentlig) kommer til at se Serena. Kim Bodnia har i øvrigt også en mindre rolle i dramaet, der udspiller sig i Amerika under depressionen. Men okay, ret skal være ret – en sløj trailer, er ikke nødvendigvis ensbetydende med en sløj film. Kan man håbe på.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE