mission impossible rogue nation tom cruise trailer

Tom Cruise hænger på siden af et fly og smider naturligvis trøjen i den nye Mission: Impossible

Du tænker måske, at vi ikke har brug for endnu en Mission: Impossible-film. Men så tager fejl. Og du bør i stedet takke Tom Cruise for alt sit hårde arbejde.

Hvis du ikke allerede har bedt en stille aftenbøn, hvor du takker Tom Cruise, så bør du nok lige gøre det i aften. For Tom Cruise kæmper. Og det han kæmper for – ud over at få Scientology til at virke normalt – er den traditionelle kick-ass-actionfilm. Ja, der er alle de der superheltefilm, men de hører til i en genre for sig. Her er det den klassiske actiongenre, vi taler om.

Og Tom Cruise har altså gjort sit for at redde den. I Mission: Impossible – Ghost Protocol kæmpede han hårdt for at give dig god action og et klassisk spionplot. Og sidste år viste han dig lige, hvordan moderne science fiction-action skal skæres med Edge of Tomorrow. Men du er måske stadig ikke overbevist om at takke Tom Cruise, inden du går i seng? Så er det heldigt, at traileren til den kommende Mission: Impossible – Rogue Nation har ramt internettet.

Det ville tage mig for lang tid at remse alle de ting op, der gør Rogue Nation-traileren helt perfekt. For den er perfekt. Eller så tæt på perfekt som en trailer nu engang kan være. Men jeg kan for eksempel nævne, at du ser Tom Cruise uden trøje på efter blot fire sekunder. At traileren akkompagneres af en hårdtpumpet udgave af Fugees’ Ready Or Not. At Tom Cruise endnu engang beviser, at han er kongen af at lave sine egne stunts ved at hænge på siden af en stor flyvemaskine.

Men måske skal du hellere bare se traileren. For hvis du ikke er overbevist nu, kan det kun være fordi, at du skal have visual proof. Og når du har set traileren, så aftaler vi lige, at du tænker på Tom Cruise, inden du går i seng i aften, ikke?

Du kan se Tom Cruise løbe hurtigt og køre på motorcykel, når Mission: Impossible – Rouge Nation rammer biografen den 30. juli.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE