Tinashe Dazed Mag 01
Tinashe Dazed Mag 02
Tinashe Dazed Mag 03
Tinashe Dazed Mag 04
Tinashe Dazed Mag 05
Tinashe Dazed Mag 06
Tinashe Dazed Mag 07

Tinashe jagter succes og franske spøgelser – og så er hun glad for danserutiner

  • Ord: Julie Silfander | Foto: Sean & Seng for Dazed
  • Skrevet: 09. december 2015
Til næste år udgiver Tinashe et nyt album - derfor har hun brugt sin tid på at lade sig interviewe af Dazed til deres vinterudgave. Og hun vil blandt andet gerne have os til at danse i takt med hende, når det udkommer.

Om du er klar over det eller ej, så kender du Tinashe. Det gør du fordi, du nok har danset til hendes R&B-vokal på All Hands on Deck samt 2 On eller Pretend, hvor hun gøres selskab af henholdsvis SchoolBoy Q og A$AP Rocky. Nu vil hun gå skridtet videre fra sin position som lovende til etableret artist. Det er hun allerede godt i gang med. Lyt bare til hendes seneste single Player –  en forløber for det kommende album Joyride.

Det handler dog ikke kun om hendes album nummer to i Dazed-interviewet. Tinashe spørger nemlig pludseligt intervieweren: “Wanna see my ghost hunting photos?”. For Tinashe er typen, der har et billedalbum på sin telefon med resultaterne af en spøgelsesjagt på et fransk slot.

Godt nok bor den 22-årige sangerinde stadig hos sine forældre, men millionafspilningerne på YouTube og samarbejdet med Max Martin vidner om en kommende megasucces. Den får hun formentlig næste år, når Joyride udkommer, hvilket jeg glæder mig til, da jeg forventer en række velproducerede R&B-hits. Derudover kan du se frem til musikvideoer med velkoreograferede danserutiner.

Tinashe er nemlig (som nogen af os andre) vokset op med Michael Jackson og Britney Spears og er derfor glad for danserutiner: “Growing up, that performance element was half the reason I loved music”. Der er dog ikke mange danserutiner i fotoserien, der følger med interviewet – til gengæld slikker hun blandt andet på et miniaturetoilet, brænder sin tunge med en lighter og klatrer i træer.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE