ParisandNicky01
ParisandNicky02
ParisandNicky03
ParisandNicky04
ParisandNicky05
ParisandNicky06
ParisandNicky07
ParisandNicky08
ParisandNicky09

Terry Richardson har fotograferet super berømte Paris Hilton og hendes totalt ligegyldige søster

Lad os lige slå én ting fast: Paris Hilton er ikke ligegyldig. Prinsessen af den røde løber var trods alt den første, der blev kendt for ingenting. Siden er det fænomen vokset i takt med eksplosionen af programmer om mennesker, der endnu ikke er kendte, men gerne vil være kendte. Paris Hiltons søster vil også gerne være kendt, men hun er dog stadig mest kendt for at være Paris Hiltons søster.

Men Terry Richardson er en flink fyr. Bevares. Et par modeller er stået frem og fortalt ukristelige fortællinger om hans alternative arbejdsproces, men I ved, hvad man siger. Ingen er perfekt og sådan. Det er i hvert fald flink at ham, at han har inviteret både Paris og Nicky Hilton ind i sit fotostudie, og det er der kommet en række klassiske Terry Richardson-portrætter ud af.

Der er et Paris-og-Nicky-klæder-sig-ud-som-Terry-og-Terry-klæder-sig-ud-som-en-Hilton-billede. Naturligvis efterfulgt af et snydt-det-var-bare-os-Paris-Nicky-og-Terry-billede. Der er et Paris-ser-fræk-ud-i-bondage-billede og et her-står-jeg-med-Paris-der-ser-fræk-ud-i-bondage-billede.

Det absolut bedste portræt forestiller søstrene i en helt almindelig hverdagssituation med matchende rullende Louis Vuitton-tasker. Et helt liv i blitzlys tydeligvis har rustet Paris Hilton med et overudviklet sans for selviscenesættelse, som er forbigået Nicky Hilton. Og det er netop den helt grundlæggende forskel mellem de to søstre, som er så fint fanget i dette hverdagsportræt.

Paris Hilton i en ventepositur (sådan ser Paris Hilton ud, når hun venter), der skriger Paris Hilton, så selv en paparazzifotograf kunne spotte hende på flere hundrede meters afstand. Og som modvægt en betuttet Nicky Hilton, der uden sin søster kunne forveksles med en tilfældig udvekslingsstudent. Det kræver sit talent at være kendt for at være kendt.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE