hateful-eight-trailer-samuel

Tarantino lader igen Samuel L. Jackson være Samuel L. Jackson i en film af Tarantino

Hvis du er træt af film, hvor der altid er en good guy, der redder alle, kan du passende se den nye trailer for The Hateful Eight. I den er de alle onde.

Som du nok ved, har Quentin Tarantino igen lavet en western. Den hedder The Hateful Eight og her hader alle hinanden. Du behøver dog ikke hade hverken dem eller filmen. Tarantino har nemlig hentet alle sine favoritskuespillere ind – og til ingens overraskelse lader han her blandt andet Samuel L. Jackson levere tørre oneliners og grine lusket.

Samuel L. Jackson spiller en dusørjæger, som går rundt ude i en snestorm et sted Wyoming lige efter den amerikanske borgerkrig. Her finder han ikke så meget. Altså lige indtil Kurt Russell kommer forbi i en diligence sammen med Jennifer Jason Leigh. Hun er på flugt, da hun har begået et mord. Men Kurt Russell har altså fanget hende for at indløse dusøren på 10.000 dollars. Fordi sådan gør man jo i Det Vilde Vesten.

Det er bare ikke så heldigt for Kurt Russell, at han samler Samuel L. Jackson op, for pludselig befinder de sig i ly for snestormen på noget, der ligner en kro og her vil alle naturligvis have fat i dusøren. Og så må de jo nødvendigvis begynde at skyde hinanden. Det betyder typer som Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern og Demián Bichir med pistoler.

Så mens de alle bedrager – og hader – hinanden, lader de deres pistoler og prøver på at være snu nok til at få fat i Jennifer Jason Leigh og pengene. Samuel L. Jackson bliver bare ved med at levere onelines og grine lusket. Forresten blev filmens manuskript lækket i 2014 og så droppede Tarantino faktisk at lave filmen og skrev en bog i stedet. Men så ændrede han heldigvis mening, så du nu kan se den i biografen til januar.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE