american-hero-trailer

Stephen Dorff er en dårlig superhelt, der synger gospel og drikker sig fuld

Stephen Dorff vælger at spilde sine superkræfter på kvinder, alkohol og stoffer i American Hero. Altså lige indtil, han vælger også at være en helt.

Stephen Dorff virker til at have det helt okay med at bruge sine superheltekræfter på at imponere fulde mennesker ved blandt andet at hoppe ud fra høje bygninger og få ting til at svæve. Altså Stephen Dorff i rollen som Melvin i American Hero. Men selvfølgelig ændrer han fuldstændigt syn på livet efter en nærdødsoplevelse. Fordi point of no return.

Og så får han en kørestolsrullende Eddie Griffin til at træne sig op, så han kan blive en rigtig superhelt. Men undskyld, er den film ikke allerede lavet? Jo, og den film hedder Hancock.

Men fair nok, det er mere underholdende at se Stephen Dorff som ufrivillig superhelt på druk i den her trailer, end det er at se Will Smith, der har ondt af sig selv i Hancock. Og så synger Stephen Dorff desuden også gospel og er iklædt en stor hovedbeklædning som en indianerhøvding. Det tæller også.

Ja, originalitet er efterhånden en mangelvare for superheltefilm. Instruktøren Nick Love har i hvert fald ikke prøvet hårdt nok i dette tilfælde. Men hvis du modsat de fleste andre rent faktisk synes, at Hancock var en god film, kan du jo glæde dig til denne uofficielle genindspilning, som har premiere den 11. december.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE