atikhomirov01
atikhomirov02
atikhomirov03
atikhomirov04
atikhomirov06
atikhomirov05

Smukke kvinder får dig til at glemme manglende research

Jeg klager ikke. Der er mange grunde til, det ikke er helt dumt at være redaktør på Apropos. En af dem er, at du ka’ sidde og kigge på billeder af afklædte kvinder og kalde det arbejde. Ja, det er hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det.

Fotografierne her er taget af Alexander Tikhomirov. Ikke at jeg ved, hvem han er. Overhovedet. Jeg ved heller ikke, hvem kvinderne på billederne er. Og jeg har heller ikke forsøgt at undersøge det. Det var lidt sandhed for yo ass.

Apropos ass. Så er dette (hvis du ikke allerede vidste det) en skrivelse om billeder af letpåklædte kvinder. Så mon ikke I tilgiver den manglende research? Det er jo fredag. Og i sandhed burde du ikke rynke på næsen ad nogen i skrivende stund. Du sidder lige nu og kigger på billeder af kønne, halvnøgne kvinder, mens du burde arbejde. Siger det bare. Vi siger ikke noget, hvis du ikke gør.

Og nej, billederne her (især det sidste) er ikke sikker kontor-kigning. Men så er det jo meget heldigt, din chef (med garanti) allerede er gået på weekend, ikke sandt, kammerat?

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE