Shipley01
Shipley02
Shipley03
Shipley04
Shipley05

Shipley & Halmos har præsenteret en ny kollektion, som du skal se, så du ikke forbliver stil-ignorant

Selv hvis du ikke umiddelbart er bekendt med tøjmærket Shipley & Halmos, har du sikkert set deres kollektioner omtalt hos Hypebeast, i GQ eller på en af de andre tusind modeblogs, der poster letpåklædte kvinder, sjældne gummisko og velklædte herrer. Hvis du ikke er bekendt med førnævnte fænomener, er du formodentlig en relativt ignorant kultur-connaisseur, der har klikket dig ind på denne hjemmeside i håb om – på et eller andet tidspunkt – at vide mere og bliver anerkendt for denne viden. I så fald velkommen til. Vi er glade for, du har fundet os.

Okay, så Sam Shipley og Jeff Halmos, der til ingens overraskelse udgør Shipley & Halmos har netop præsenteret deres kommende forår 2014-kollektion, hvilket vi aldrig havde orket at spilde din tid på, hvis det ikke var for det faktum, at netop denne kollektion er overordentlig vellykket. Hvorfor ikke, spørger du. Fordi Apropos som udgangspunkt ikke ser meningen med galskaben i at skrive om tøj, du formodentlig ikke har råd til. Medmindre du selvfølgelig er typen, der glædeligt spenderer 600 dollar på en habitjakke. I så fald; tillykke med det.

Hvis du ikke har økonomien til ovenstående kollektion, der forventes i handlen (online, ahem) i starten af næste år, kan du jo klikke dig gennem galleriet i toppen og glædes over, at du nu kan fortælle diverse stil-ignoranter, at du godt ved, hvad Shipley & Halmos er, og at du fucker med det.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE