gustaf3
gustaf2
gustaf1
gustaf7
gustaf4
gustaf5

Set på nettet: Kong Carl Gustaf med mærkelige hatte

Vi elsker royale mennesker. Især dem, der har en mere liberal tilgang til tilværelsen og skider højt og flot på konventionerne. Og så elsker vi også internettet. Og nu skal det handle om en af de skønne hjemmesider, denne verden kan diske op med, der byder på begge ting. En af de sider, der fanger din opmærksomhed og tvinger dig til at bruge den tid, du havde sat af, på at læse, vaske, bage eller på anden måde være overskudsagtig.

Denne skribent ryger i fælden hver eneste gang. Det er ligemeget om det er katte der gør dumme ting, kendisser der hænger ud eller en samling af hverdagsting, der får uskyldige, unge mænds tanker ledt hen på lettere uanstændige ting.

Den side, som det skal handle om i denne omgang, er en hyldest til sjove hatte og måske også en hyldest til den svenske konge Carl XVI Gustaf, der tidligere har været beskyldt for utroskab, ture på stripklubber og et par branderter, der er Otto Brandenburg værdig.

Hvis du lige har 10 minutter, hvor du ikke vil være så overskudsagtig, så se hvordan Photoshop også kan bruges til andet end fjerne Lindsay Lohans hænder. Længe leve Carl Gustaf!

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE