lana del rey shades video

Selvfølgelig leverer Lana Del Rey Hollywood-nostalgi i musikvideoen til Shades of Cool

Hvis du er typen, der ikke har fantasi nok til at lade musikken skabe billeder for dit indre blik, er du sikkert også typen, der er glad, når en musikvideo kan klare opgaven for dig. Men selv den mest fantasiløse type burde kunne se både amerikaner biler og røgfyldte barer, hvis vedkommende satte Lana Del Reys melankolske ballade Shades of Cool på anlægget og lukkede øjnene.

Nu kan du imidlertid trykke play herunder og lade musikvideoen for det James Bond-klingende nummer fra albummet Ultraviolence levere præcis de billeder, som nummeret fortjener. Støvet Hollywood-nostalgi med amerikaner biler og røgfyldte barer – samt selvfølgelig Lana Del Rey med røde læber, iført rød kjole, der spiser jordbær, drikker sjusser, ryger cigaretter og svømmer rundt i en azurblå pool. På den der helt rigtige Hollywood-nostalgiske måde.

Det er med andre ord en musikvideo, der er som en billedbeskrivelse, der siger ”Det her er et billede af en mand, der spiser en hotdog” til billedet af en mand, der spiser en hotdog. Men det er også helt ok, for nogle gange er det altså bare rart at få præcis det, man nu forventer at få. Og når det er Lana Del Rey, der spiser jordbær og drikker sjusser, er det endda meget ok.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE