Selena-Come-and-Get-It

Selena Gomez har udgivet en ny, semi-sexet musikvideo, så nu får hun brug for ekstra bodyguards

Kan I huske dengang, Selena Gomez var en ung, uskyldig pige fra Disney-kanalen? Seriøst … kan I det? For vi har aldrig opelevet det. Og hvis I kan det, er I så ikke i grunden for unge til at læse med på dette gudsforladte medie? Nå, det må være jeres forældres problem. Vi ved i hvert fald, at hun har gjorde sin entré i vores hjerter, da hun Super Ugly-ede “a Justin Bieber” hos Letterman og sidenhen spillede med i Harmony Korines ukristelige Spring Breakers, der i øvrigt stadig er en af undertegnedes yndlingsfilm i år. Hvis ikke for andet, så for dette foto af netop Selena Gomez.

Nu har hun så udgivet sin nye single, der yderst angstprovokerende for alverdens seksuelt frustrerede Disney Channel-fans hedder Come and Get It, og med alverdens seriøsitet i vores optik er et virkelig solidt popnummer. Bare ikke, når det bliver fremført live (undskyld, Selena Gomez).

Læsere født før Danmarks EM-triumf i ’92 vil muligvis nikke genkendende til en sammeligning mellem denne musikvideo og Shakiras Whenever, Wherever, der i starten af 00’erne gjorde unge drenge til glade drenge, og for en kort stund reducerede kokain til det kun næstmest vanedannende produkt ud af Columbia (ja, hendes hofter er den anden. Tihi. Smileyface).

Vi forudser, at Come and Get It muligvis kan få samme effekt på den unge generation af unge mænd og Justin Bieber-forelskede piger, der på en dårlig dag kunne finde på at sende passiv/agressiv “fanpost” til Selena Gomez’ adresse. En ting er i hvert fald helt sikker; Selena Gomez har vundet en plads i vores hjerter. Og hun får sikkert også brug for nogle ekstra bodyguards nu.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE