Front
flo387
flo27
flo82
1306196484
1306194982
Flo2
flo23
flo26
flo99
flogq54
flopitti14
flo33
flo22
flo02
flo55

Se nogle fotografier af solbrune italienere til Pitti Uomo, der klæder sig meget bedre end dig

Er du bekendt med Pitti Uomo-modemessen? Hvis ikke, kan vi berette, at det er det der sted i Italien, hvor italienske kødboller med slikhår, amerikanske modebloggere der gerne vil være italienske kødboller med slikhår og street style-fotografer samles for at tage billeder og blive taget billeder af foran super æstetiske gamle springvand og sådan noget pis.

For nylig fandt dette sted et eller andet sted i Firenze, og igen i år (duh) havde alverdens modeofre taget turen til flyv-over-Italien for at kigge på pangfarvede bukser, sko uden snørrebånd og mande-accesories, som hverken vi eller vores læsere (formodentlig) har råd til.

Hvis du er en af dem, der får udvidede pupiller og koldsved på panden, når du ser en fyr iført sejere tøj end dig, er denne artikel ikke til dig. Eller. Måske er den nøjagtig til dig. Sig hvad du vil om det faktum, at disse fyre formodentlig var dem, der fik buskevand af ham den tykke tilbage i folkeskolen. I dag klæder de sig så skarpt, at de kunne få en modebloggers modeblog til at selvantænde.

Billeder lånt fra GQ.com og Streetfsn.blogspot.com

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE