rihanna_banner1
rihanna-esquire-01
rihanna_1
rihanna_2
rihanna_3
rihanna_4

Rihanna viser dig, hvordan du skal bære en bomuldstrusse

Internettet er lige gået amok, fordi Rihanna er kommet tilbage på Instagram. Jeg havde så ikke opdaget, at hun havde været væk. Men jeg er åbenbart også den eneste, der ikke følger hende. Det skulle jeg måske egentlig begynde på det, for det ser ud til, at hun har det ret sjovt på Instagram.

Men nej, det her handler faktisk ikke om, at vores alle sammens RiRi er tilbage på Instagram. Men i denne uge har hun blandt andet postet nogle billeder fra den billedserie, der snart kan ses i den kommende december-udgave af Esquire. Og både billederne og Rihanna er altså værd at skrive om.

Det er blevet sagt før, og nu siger jeg det igen: Rihanna gør sig altså ret godt på billeder. Især når hun ikke har særlig meget tøj på. Denne billedserie er ingen undtagelse. For det er ikke meget tøj, som stylisten har fundet frem til Rihanna. En hvid bomuldstrusse, en grå T-shirt, et par jeans og en skjorte, som hun alligevel ikke rigtigt lukker.

Ja, det kunne have været nogle virkelig kedelige billeder, men heldigvis har Esquire hyret Ellen Von Unwerth til at sørge for, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed. Rihanna er også blevet interviewet, men det interview er endnu ikke udsendt. Der teases dog for, at hun vil fortælle noget om sine livretter, hvordan man laver en god rompunch, og hvordan man skruer en god sheperd’s pie sammen – på Barbados-manér.

Det lyder som et interview, vi godt gider at læse. Så mens vi alle venter på Rihannas livretter, kan vi nyde resultatet af samarbejdet mellem hende og Ellen Von Unwerth. Og selvfølgelig også lige følge badgalriri på instagram.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE