rihanna v mag 01
rihanna v mag 02
rihanna v mag 03
rihanna v mag 04
rihanna v mag 05
rihanna v mag 06
rihanna v mag 07

Rihanna er pæn, bærer en gul pels og har underligt hår – så alt er, som det plejer

  • Ord: Bastian Grostøl | Foto: Steven Klein for V Magazine
  • Skrevet: 24. april 2015
Rihanna har det allerbedst, når hun lige har været til frisøren. Det kunne det i hvert fald tyde på med den her fotoserie, hvor Steven Klein har skudt Rihanna og Rihannas nye frisure.

Der er nogle ting, som aldrig ændrer sig, men som du alligevel aldrig bliver træt af. For eksempel Bastogne-kiks. I samme kategori hører billeder af Rihanna. Så her er nogle billeder af Rihanna. Og ja, hun har naturligvis fået nyt hår.

Det er V Magazine og den altid gode fotograf Steven Klein, som står bag dit ugentlige Rihanna-fix. Fotoserien er platinblond og pangfarvet – og RiRi er som altid svært sød at se på. Hun er også 60’er-kitsch og dyr, mens det hele trækker på referencer fra pop art.

Omgivelserne er industrielle og slidte, hvilket står i kontrast til fotoseriens stærke og mættede farver. Og så er der en pool. Og en gul pels. Og en sodavandsis. Det minder alt sammen lidt om den fotoserie, som Steven Klein skød af Kim Kardashian for Love Magazine tilbage i februar. Du ved, den fotoserie hvor Kim gik full frontal og var smurt ind i babyolie.

Prikken over i’et i den her fotoserie er den franske stylist Carlyne Cerf de Dudzeele. Det er nemlig hende, som for eksempel har bestemt, at Rihanna skal have en misfarvet pelshat på, for det er den slags klædningsgenstande, man godt kan lide, når man hedder Carlyne Cerf de Dudzeele. Steven Klein er dygtig, og Rihanna er eye candy af natur, men jeg er altså helt sikker på, at fotoserien ikke havde været det samme uden Carlyne Cerf de Dudzeele.

Du kan se billederne i galleriet ovenover. Men den havde du jo nok allerede regnet ud.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE