prep-sunburnt

PREP giver dig lige et juli-nummer i november med deres Sunburnt Through the Glass

En hiphop-producer, en singer-songwriter, en operakomponist og en dj med hang til house er folkene bag denne søde og rød-gule sommer-cocktail.

I skrivende stund har britiske PREP ikke ret meget andet på samvittigheden udover den saxofonklistrede og funky debut-single Cheapest Flight. Den fik i øvrigt en masse velfortjent opmærksomhed, da AlunaGeorge kastede et remix efter den. Og med deres anden single, Sunburnt Through the Glass, får du lige et juli-nummer i november.

For når du lytter til PREP, lytter du nemlig til Hawaii-skjorter, lyserøde bikinier og sand mellem tæerne. Altså perfekt solnedgangsmusik. Jeg får lyst til endnu en dag i paradis med Phil Collins, endnu en aften på Club Tropicana med George Michael og endnu en nat på Hotel California med The Eagles.

Ja, det jeg prøver at sige er, at hvis du savner den lumre sommer, så kan jeg kun varmt anbefale dig PREP, der bedst kan beskrives som AQUILOs uartige surfer-fætre.

Hvis du endnu ikke overbevist om at smide PREP på din playliste, så tillad mig at nævne nummerets catchy hook med falset og den dybe bas, der gynger, som du ville gynge, hvis du lå tilbagelænet med en badering om livet i en babyblå lagune iklædt stråhat og et sugerør til din drink.

– PREP – Sunburnt Through the Glass

– PREP – Cheapest Flight

– PREP – Cheapest Flight (AlunaGeorge Remix)

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE