Player-film

’Player’: Casper Christensen, Rasmus Bjerg, kvinder og coke

Selvfølgelig kan jeg lide Casper Christensen og Rasmus Bjerg. De er da også grunden til, at jeg overvejer at se Tomas Villum Jensens kommende komedie Player. For selvom filmens nye trailer er en smule rodet og ikke just overbeviser mig om, at den er sin spilletid værd i biografen, kommer man ikke udenom, at de to herrer absolut er gode sellings points for at indløse billet.

Her er tale om et klassiske komedie-setup – man lader to modsætninger mødes og håber så på, at det vil afføde oprigtige grin. Rasmus Bjerg spiller en kedelig advokattype, der modvilligt sendes til den franske riviera for at løse en sag. Her bliver han dog franarret 10 millioner kroner, men heldigvis møder han sin gamle ven (og modsætning), en dameglad Casper Christensen, eller Theo, som han hedder i filmen. Sammen skal de således forsøge at skaffe pengene tilbage.

Den står således på hurtige biler, Casino og kokain, mens Casper Christensen gentager sin rolle fra Klovn og i denne trailer får sagt fisse op til flere gange. Ja, her er også både prutte-og-opkast-humor og så præsenteres man desuden for Rasmus Bjergs bare bumse, mens Casper Christensen klør sig i skridtet og tager snitter fra en yndig piges pony-tatoverede bagdel.

Traileren giver en smule mindelser om en art pølsedansk udgave af The Hangover tilsat lidt dansk Olsen Banden-kup-komik. Nej, jeg er ikke overbevist om, at jeg kommer til at grine halvt så meget, som filmens producere, der sikkert håber på at kunne skyde genvej til en kassesucces ved at diske op med en coke-sniffende Casper Christensen til de Klovn-hungrende masser.

Player får premiere den 20. juni 2013.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE