antman_trailer

Paul Rudd skrumper i størrelse og flyver rundt på ryggen af en myre for at redde verden

  • Ord: Isabella Tvede | Foto: Marvel Studios
  • Skrevet: 10. januar 2015

Det sker pænt tit, at hele verden er lige ved at gå under. Fordi det onde er så ondt. Altså i Hollywood-film. Og man skulle måske efterhånden tro, at du havde fået nok af netop den slags Hollywood-film, hvor det altid ender med, at én mand redder os alle sammen. Men det har du ikke. Traileren til Ant-Man er nemlig landet. Ja, endnu en superheltefilm fra Marvel.

Men du kan godt glæde dig alligevel. Fordi Paul Rudd er en mand, der skrumper ind til myrestørrelse for at bekæmpe ondskab. På den der Iron-Man-jeg-giver-ikke-en-fuck-agtige-måde. Egentlig er han en forbryder, men han tilbydes en chance til af ingen ringere end Michael Douglas. Altså den obligatoriske chance for at blive den helt, han i virkeligheden er.

Og ja, det gør han naturligvis for sin bedårende datters skyld – fordi alle døtre elsker, når deres fædre redder verden iført multifarvet heldragt. Så det gør Paul Rudd naturligvis. Som en exceptionelt stærk myremand. Traileren byder (selvfølgelig) også på klichéer som den inspirerende tale fra mentor til elev, et tophemmeligt og high tech-værksted samt en verden, der skal reddes.

Verden bliver således reddet endnu en gang fra den 16. juli. Denne gang altså af Paul Rudd, der flyver rundt på ryggen af en myre.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE