Gotham trailer

Okay, Gotham er en serie om Batman uden Batman, som du skal se – du skal i hvert fald se traileren

Du bliver helt sikkert stadig trist ved tanken om, at Christian Bale ikke kommer til at trække i Batman-kostumet igen. Ikke et ondt om Ben Affleck (endnu), der som bekendt overtager rollen som den ikoniske helt. Men inden Zack Snyder indfrier alle pigers mest hede drømme om en læderklædt Ben Affleck med Batman vs. Superman i 2016, kan du få slukket din flagermusetørst et andet sted.

Eller, det kan du i grunden slet ikke. For godt nok hedder den nye serie fra FOX Gotham og har Bruce Wayne samt kriminalbetjent James Gordon i nogle af hovedrollerne, men den handler kun om tiden før Bruce Wayne får den lyse idé at iklæde sig et flagermuskostume. Men er der overhovedet nogen, der gider at se en serie om Batman uden Batman?

Det gør jeg. Men om det lige er Gotham, der bliver mit nye serie-kick, ved jeg ikke. Traileren, der netop er landet (og som du ser herunder), lover dog et flot, brutalt og regnvådt univers, mens det også ser ud til, at Ben McKenzie kommer til at udgøre en god James Gordon. Det er dog ikke så meget, man ser til David Mazouz som Bruce Wayne.

Ja, jeg er bestemt åben overfor at give Gotham et forsøg, blandt andet fordi den udover en pre-Batman også kommer til at byde på en række pre-skurke, så som The Penguin, Catwoman, The Riddler og Poinson Ivy. Så kan man kun håbe på, at der ikke går teen-lir i den, men at serien fastholder den dystre og The Wire-agtige feel, som traileren disker op med.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE