brooke candy 01
brooke candy 02
brooke candy 03
brooke candy 04
brooke candy 05

En typisk arbejdsdag for Brooke Candy indebærer lænker, læder og nåle i ansigtet

Sangerinde og rapper Brooke Candy kom på alles radar, da hun stjal opmærksomheden som futuristisk dominatrix i musikvideoen til Grimes‘ Genesis fra 2012. Siden har krigsprinsessen af undergrunden aldrig helt forladt din bevidsthed, og nu er hun aktuel igen. Denne gang i en billedserie til sommerudgaven af V Magazine, og det har du ikke lyst til at gå glip af.

Brooke Candy har mere gangsterattitude end Azealia Banks, mere nosser end Jay Z og mere kunstnerisk autencitet end Lady Gaga. Det har fotografen Steven Klein fanget på bedste vis i billedserien ovenfor, hvor Brooke Candy ligner den sadomasochistiske haute couture-alien, hun nu engang er. Hvis du er i tvivl om, hvad sådan en er, ja, så klik billederne igennem.

Modsat alle de andre popprinsesser, der er afskåret fra deres offentlige persona, har Brooke Candy ingen problemer med smide tøjet, fordi hun rent faktisk er stripper. Hun har ingen problemer med at udstille sin seksualitet, fordi hun er til piger, bondage og fysisk afstraffelse. Og hun har absolut ingen problemer med at provokere, fordi hun rent faktisk er pisseligeglad med, hvad du synes.

Og når du så har klikket dig tilpas mange gange igennem billederne, skal du huske på, at Brooke Candy også laver musik. Hendes seneste ep Opulence indeholder fem numre, er produceret af sangerinde og sangskriver Sia Furler, eller blot Sia, der udover at skrive musik til sig selv også hjælper stjerner som Beyoncé, Britney og Rihanna – og altså også Brooke Candy.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE