jonwalz

Nu lytter du lige til de nye drenge Jon Waltz og Allan Kingdom, der rapper om kærlighed

Hvem er det, jeg nu skal lytte til? Spørger du sikkert. Jon Waltz og Allan Kingdom er det korte svar. To rappere fra henholdsvis Memphis, Tennessee og Saint Paul, Minnesota. De laver deres egne ting og leverer rim om både hårde facader og usikkerhed – tilsat tætte RnB-hooks. Altså virkelig gode sager.

Allan Kingdom udgav sin ep Future Memoirs tidligere i år, og senere på måneden lander Jon Waltz’ ep Alyss. Men nu skal du lige lytte til singleforløberen Vicoria, der handler om pigeproblemer og kærlighed. Ja, den smager lidt af Chance The Rapper og Drake. Her med ét styk mildt harpe-loop (ja, harpe) samt en nedtonet og tilbagelænet trommemaskine som underlag. Dope.

Den opmærksomme læser vil vide, at Victoria er en genindspilning af Jon Waltz‘ egen original af samme navn. Den lyder med sit langsommere tempo og støvede produktion som en mere tåget og beruset lillebror, der har sin egen fest. Den bør du også lige lytte til.

Jon Waltz er en følsom rapper, der kan og vil gøre det hele selv. Og med Victoria er han et navn, du skal holde øje med. Så mens du venter på hans debut-ep, kan du passende besøge hans Soundcloud. Det vil du ikke fortryde. Men start lige med Victoria herunder.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE