FLA_EB_01_RGB-1024x769
FLA_EB_05_RGB-1024x769
FLA_EB_08_RGB-1024x769
FLAUNT_Elizabeth_Banks-F01-171-V7FINAL-769x1024
FLAUNT_Elizabeth_Banks-F03-155-V5FINAL-1024x769
FLAUNT_Elizabeth_Banks-F05-111-V6FINAL-1024x769

Nogen har betalt Elizabeth Banks med pulled pork for at iklæde sig sort læder

  • Ord: Cloé Picard | Foto: Hunter & Gatti for Flaunt Magazine
  • Skrevet: 06. juli 2015
Elizabeth Banks kan både instruere, være sjov, spille skuespil og posere i læder. Derfor betaler Flaunt Magazine hende naturligvis gerne med kød for at snakke om den slags.

Navnet Elizabeth Banks siger dig måske ikke det store. Men så kan jeg fortælle dig, at hun blandt andet er kvinden bag Effie Trinket i Hunger Games-filmene. Det siger dig måske heller ikke det store. Hun har også instrueret og medvirket i et af årets store box-office-overraskelser i Hollywood, nemlig Pitch Perfect 2. Resten må du google dig til.

Men start eventuelt med at læse dette interview, som Flaunt Magazine besluttede sig for at betale Banks en frokost for at give. Det er der kommet et ret standart interview ud af – selvom journalistens store kærlighed til Banks til tider bliver ufrivilligt sjov. Det ser du i sætninger som ”In this troublesome tableau, her impossible elegance is nearly Biblical; a miracle, really. She is beautiful despite all of it.” Godt så.

Men ud over det, er der ikke så meget at komme efter. Banks forstår godt, at mænd gerne vil lave film med unge kvinder. For hun vil gerne selv lave en film med Zac Efron. Men det vil vi jo alle sammen gerne. Og hun er da også blevet mobbet. Men bare rolig, hun blev kun stærkere af det.

Og hun anser skuespil som værende en legitim kunstform. Hvilket er meget heldigt, når det nu er hendes job. Hun får også lige nævnt Shakespeare og hvor skønt det er at sprede glæde med komedier. Hun bander også.

Der hører også en fotoserie med til interviewet, hvor hun opholder sig i, hvad der ligner enten et fængsel eller en sindssygeanstalt. Der er også en rullestol, hvilket forvirrer lidt. Hun poserer med en creepy fyr med rød lædermaske og røde hænder. Det overordnede tema er noget med røde læber, slikhår, læder og bar mave. Og Banks giver generelt ret godt fjæs, som Madonna ville sige.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE