nicole-kidman-interview-magazine-00
nicole-kidman-interview-magazine-01
nicole-kidman-interview-magazine-02
nicole-kidman-interview-magazine-03
nicole-kidman-interview-magazine-04
nicole-kidman-interview-magazine-05
nicole-kidman-interview-magazine-06
nicole-kidman-interview-magazine-07
nicole-kidman-interview-magazine-08

Nicole Kidman vil gerne være en enhjørning, men ligner mere en sexet husmor fra 50’erne

  • Ord: Isabella Tviede | Foto: Fabien Baron for Interview Magazine
  • Skrevet: 16. oktober 2015
Lee Daniels har snakket med Nicole Kidman. Fordi Interview Magazine har bedt ham om det. Og fordi, de kender hinanden fra Lee Daniels The Paperboy, hvor Nicole Kidman lignede en levende Barbie-dukke.

Lee Daniels og Nicole Kidman bruger det meste af interviewet på at cementere, hvor utroligt godt de kan lide hinanden. Det er egentlig ikke super spændende. Det er til gengæld moderat spændende, at de to stjerner konkluderer, at det er synd og skam, at Lee Daniels er homoseksuel, når han nu elsker kvinder så højt.

Vi lærer også, at Nicole Kidman på grund af sin meget lyse hud kombineret med sin opvækst i det solfyldte Australien ikke fik lov til at lege ude i solen. I stedet blev hun parkeret af sin mor inden døre med bøger af russiske forfattere. Derfor læste hun Tolstojs Krig og fred som 12-årig. Stille og roligt.

Og så er Nicole Kidman måske den kvindelige Peter Pan. Hun siger nemlig dette om sit arbejde: ”I do see it as playtime. We get paid to do it, but ultimately we’re the kids in school that never had to grow up, pretending we’re different people, and then convincing ourselves”. Det er altid rart med kendte, der er klar over, at de er privilegerede. Derfor skaffer denne udtalelse også Kidman en guldstjerne i vores bog. Den har hun sikkert gået og længtes efter.

Fabien Baron har desuden taget en smuk billedserie af den smukke Nicole Kidman, hvor hun ser både småneurotisk og sensuel ud. Selvom hun måske havde foretrukket at være klædt ud som en enhjørning – ”I really want to be a unicorn”, som hun selv udtrykker det. Men i stedet kører hun god gammeldags Hollywood-glamour og poserer i lingeri, mens hun vasker gulv, stryger tøj og ryger en politisk ukorrekt, men sexet cigaret.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE