TALA-Banks-wolfpack

Nej, det er ikke en tur efter froyo, som TĀLĀ og Banks tager dig med på med deres Wolfpack

Du kommer derimod med på en tur i vildmarken, hvor ”the wolf needs to eat”, og hvor du ikke kommer langt, hvis der ikke er nogen, som har din ryg.

Hvis du håber på en varm velkomst, når du trykker play på nummeret Wolfpack, bliver du overrasket. I stedet fortæller en dyb og dramatisk stemme dig om ”the wolf”. Så er stemningen ligesom sat. Resten af nummeret minder de mørke toner og tunge rytmer dig om, at det bestemt ikke er en tur efter froyo, TĀLĀ og Banks har taget dig med på.

Jeg kan næsten se et stammefolk for mig – ude i naturen med intet andet end de bare næver, instinkter og ”den stærkeste overlever”-filosofi som leveregel. De to sangerinders stemmer klæder desuden hinanden virkeligt godt. Blandt andet, når de mødes med linjerne ”you’re my tribe, that’s why girl you are my wolfpack”.

Det her er deres opsang til copycats og folk, der taler bag deres ryg. Og det lyder til, at TĀLĀ og Banks selv er klar med skarpe klør og tænder. Jeg vil i hvert fald ikke stille mig i vejen for dem.

TĀLĀ og Banks er da også rimeligt kølige. For de danner da bare en tomandshær mod resten af verden, hvis det skal være på den måde: ”We’ve still got each other, and I’ve got your back”. Glem alt om squad goals, jeg vil da langt hellere have et wolfpack.

Kategori:
Musik
TAGS:
, ,

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE