new-spot-for-the-knick-surgery-wasnt-always-science

Når Steven Soderbergh instruerer en tv-serie, retter du lige ryggen

Du glæder dig per automatik, når der tikker en nyhed ind om, at den altid leveringsdygtige og alsidige instruktør Steven Soderbergh skal instruere en hel sæson af en ny tv-serie. Serien hedder The Knick, og du glæder dig fordi, at Steven Soderbergh har en imponerende række af film på cv’et – blandt andet disse (som du selvfølgelig har set): Sex, Lies and Videotape, Traffic, The Limey, Ocean’s Eleven, The Informant!, Contagion, Magic Mike, Side Effects og Behind the Candelabra.

Nu er der landet en ret så stemningsfuld trailer til serien. Den lover udelukkende virkelig gode ting. Den kan du jo passende tjekke ud nu nederst på siden.

I min verden gør kombinationen af Steven Soderbergh og en velklædt Clive Owen med skarpt overskæg og hvide støvler samt blodig og benbrækkende lægekunst anno starten af 1900-tallet The Knick til et must-see. Serien udspiller sig på et hospital i New York, hvor hverdagen for Clive Owens kirurg ligner en mareridtsagtig blanding af Frankenstein og Jack The Ripper tilsat eksperimenterende lægekunst og stofmisbrug.

På samme måde som Cary Fukunaga instruerede samtlige otte afsnit af HBO-serien True Detective, vil Steven Soderbergh ligeledes instruere alle ti afsnit i første sæson af den Cinemax-producerede The Knick. Og hvis resultatet bare er halvt så mørkt og mavevendende som traileren antyder, kan du godt begynde at se frem til den 8. august, hvor The Knick har premiere.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE