Mød Jean-Jack: Snepisternes Steve Zissou

Bliv lige bekendt med ham her: Skiinstruktøren Jean-Jack, der vel bedst kan beskrives som snepisternes Steve Zissou. Ham møder du i klippet foroven, der også er anden del i vores videoserie, der dokumenterer Coca-Cola zeros ski chalet-arrangement, der netop har fundet sted i Val d’Isere (det der sted i Frankrig, hvor de unge mennesker fester, står på ski og fester lidt mere).

Her havde Coca-Cola zero og Northlander skabt en oase for de unge skientusiaster, hvor de kunne spise mad, drikke cola og, tjah, stå på ski. De to heldige herrer, du også møder i videoen foroven, fik så fornøjelsen af at blive guidet af Jean-Jack, der – som de siger – praktisk talt er vokset op i bjergerne. Om det passer, vides ikke, men det behøver du heller ikke vide noget om.

Du kunne selvfølgelig stille ham spørgsmålet “er du egentlig vokset op på bjergene her”, men du ville med an sandsynlighed ikke forstå hans besvarelse, og det ville heller ikke betyde noget. Jean Jack har sikkert glemt mere om at stå på ski, end du nogensinde komme til at lære. Og det er det eneste, du behøver at vide.

Videoen kan som sagt ses i toppen, mens du kan læse mere om projektet via COKE.dk/SKI og Coca-Cola zeros Facebook.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE