missy-elliot-wtf

Missy Elliott er tilbage iført diskokugle-outfit og Pharrell som rappende marionetdukke

Som du allerede ved, så er Missy Elliott tilbage med sin første musikvideo i godt otte år. Her beviser hun, at hun stadig kan få sin freak on.

Ved første gennemspilning af videoen til Missy Elliotts nyeste single WTF (Where They From), bliver jeg i tvivl om dens udgivelsesår. Den indledes nemlig i bedste 90’er-stil med opening credits skrevet med graffiti-font. Derefter ses Missy iført et overdådigt diskokugle-outfit, der mest af alt minder om noget fra She’s A Bitch-videoen fra 1999.

Men nej, videoen er ny. Det er bare Missy, der er glad for 90’erne/00’erne. Og det er ikke en dårlig ting. For er der noget, jeg har savnet, er det 00’ernes musikvideoer med deres synkroniserede dansere, tøjskift fra scene til scene og shout outs. Og det er der rigeligt af her i form af utallige tracksuit-skift, dansegruppen Les Twins og en Notorious B.I.G.-hyldest i form af Biggie 97-huer.

Så hvis du – ligesom mig – godt kan klare noget 00’er-hiphop, har du sikkert allerede set WTF-videoen. Men se den igen. Nummeret er heller ikke værst til trods for, at Pharrell Williams er featuring, hvilket synes overflødigt. Det er hans tilstedeværelse i videoen også vurderet til at være, da han kun ses i form af en marionetdukke.

En lidt uhyggeligt løsning på, at han ikke lige kunne være med på optagedagen. Heldigvis kan jeg se gennem fingrene med det, når nu resten af videoen er så fandens gennemført.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE