Michelle Rodriguez 00 banner
Michelle Rodriguez 01
Michelle Rodriguez 02
Michelle Rodriguez 03
Michelle Rodriguez 04
Michelle Rodriguez 05
Michelle Rodriguez 06
Michelle Rodriguez 07

Milla Jovovich interviewer Michelle Rodriguez – og det giver dig lyst til at tage til Mongoliet

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke ved noget nævneværdigt om Michelle Rodriguez - altså udover, at hun har spillet med i Girlfight, Avatar og alt for mange The Fast and The Furious-film. Men efter det her interview ved jeg også, at hun er en ret awesome kvinde.

Den 36-årige amerikaner er det, visse typer vil kalde et sammensat menneske. Det ved jeg ikke noget om. Men at hun mere unik end de fleste, kan vi vist godt blive enige om. Ja, Michelle Rodriguez er såmænd datter af en militærmand og voksede op som Jehovas Vidner. Alligevel en sjov kombination. Da hun var lille flyttede hun så til den Dominikanske Republik, hvor hun glemte det engelske sprog. Hun tog dog tilbage til USA for at udleve teenageårene – og for at lære at tale engelsk igen.

Interview Magazine har det koncept at lade to kendte mennesker interviewe hinanden. Og selvfølgelig har de her givet to af actionfilmenes go-to girls en telefon hver og ladet den ene interviewe den anden. Du har læst rubrikken og ved derfor også, at det er zombiedræberen Milla Jovovich, der interviewer Michelle Rodriguez. Og de når vidt omkring. Fordi kvinder taler sygt meget.

De er blandt andet enige om, at Mongoliet er et sexet land og opfordrer alle til at tage af sted, så vi kan huske, hvordan det er at være menneske. Så det må vi jo hellere gøre. De taler også om  moderskabet, og hvordan det ændrer alt. Det er ikke så spændende. Men okay, hvis ikke de her udtalelser fra Rodriguez giver dig lyst til at blive hendes nye BFF, burde du virkelig skamme dig:

  • “I do what I want, when I want, how I want.”
  • “I’m like a fucking onion, man; I’m always peeling.”
  • “I’m a picky little bitch. I hate everything. I say no to everything.”
  • “Where’s that cool shit with the chicks kicking ass, having some fun?”
  • “I should have a fucking tattoo on my forehead that says, ‘Insert foot in mouth.’”
  • “I cherish what you do – having kids – but don’t leave that shit to me. I’ll get a surrogate.”

Nå ja, interviewet ledsages forresten også af nogle voldsomt flotte billeder af den voldsomt flotte kvinde. Her rocker hun en sjælden kombination af tyrefægterjakke og Pocahontas-fletninger, viser ret meget maveskind og ser sexet ud på Michelle Rodriguez-måden. Men det har du nok allerede fundet ud af.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE