Miley01
Miley03
Miley04
Miley02
Miley05
Miley06
Miley07
Miley08
Miley09

Miley Cyrus fremviser camel toe i ny Terry Richardson-fotoserie, fordi en skumfinger ikke længere er nok

Har du også for længst fået din overdosis af Miley Cyrus? Det troede vi egentlig også, at vi havde.

Vi har for længst både set og læst alt for meget om hende – og vi har for længst fattet, at hun ikke længere er en uskyldig lille pige. Eller, vi har i hvert fald fattet, at hun forsøger at lægge afstand til sit lille-pige-image. Lidt for ihærdigt, lidt for anstrengt og lidt for utroværdigt, vil nogle måske mene (det vil jeg også).

Men når hun med ovenstående, nye billedserie lige sætter baren for den dårlige smag lidt højere end tidligere – ja, det er faktisk muligt – er det alligevel meget sjovt fortsat at se med. Uanset hvor påtaget hendes ”oprør” måtte være. For selvom billedserien er mere af det samme – du ved, tungen ud af munden og bare balder – så sætter hun lige trumf på ved at sporte camel toe, fremvise en brystvorte (sådan helt tilfældigt) og, du ved, sutte på sin tommelfinger, mens hun tager sig i skridtet.

Det er Terry Richardson, der her har taget billederne, hvor hans karakteristiske brug af hård blitz ikke overlader meget til fantasien. Ja, det måtte jo komme dertil, hvor en skumfinger og nøgenridning på en wrecking ball ikke længere er nok. Nu kan hun heller ikke fremvise meget mere – det skulle da lige være musikalsk talent. Men det behøver man selvfølgelig heller ikke at have, for at få en halvgammel mand med bakkenbarter til at tage billeder, der nu flittigt deles med verden.

Ja, vi deler dem også gerne. For uanset hvor overeksponeret Miley Cyrus måtte være – og det er hun – så er det svært ikke at sætte bare en smule pris på en pige, der gør, hvad hun gør, fordi hun kan. Og enhver der lige trumfer Riri, Britney og resten af pige-banden i tackyness har en åben invitation næste gang, jeg holder videoaften.

Mere fra Kultur

LÆS MERE FRA + APROPOS MAGAZINE